Új jelszó kérése
FACEBOOK

Gia Diamonds

Fizetési megoldás
Házhozszállítás

dpd

Hírlevél
Termékajánló
Partnereink

Használati útmutató

A garanciális igény csak akkor érvényesíthető, ha Ön minden esetben követi az adott termékre vonatkozó használati útmutatót. 

- A karikagyűrű nem tart örökké! Folyamatosan kopik veszít a vastagságából, súlyából. Vigyázzunk a gyűrűinkre, amikor csak lehet vegyük le őket.

- A pár grammos gyűrűktől ne várjunk csodát. Ezeknek a modelleknek a várható “élettartama” pár év. Ezek a gyűrűk gyorsan elkopnak, nem lehet őket javítani. Új gyűrűket kell készíteni. Sokkal jobb megoldás ha hosszabb távra tervezünk. Egy tisztességes karikagyűrű pár súlya 12-15 garmm vagy több. Ha megtehetjük válasszuk a vastagabb modelleket. Ezek sokkal tovább, 15-20 évig is kibirják és akkor is majd csak egy felújítás válik szükségessé.

- Ha elveszítjük a gyűrűnket ne essünk pánikba! Általában minden pótolható. Ha a gyűrű párja megvan, akkor könnyen az eredetivel 100%-ban megegyező modell készülhet.

- Érdemes használattól függően 1-2 évente felkeresni egy ékszerészt, aki elvégzi a szükséges karbantartást karikagyűrűinken. Egy kis beavatkozás újjá varázsolhatja a már megkopott gyűrűket. Forduljon az ügyfélszolgálathoz!

- Javasoljuk a gyémántok használatát. A gyémánt nem kopik el, egész életünkben folyamatosan csillog, megőrzi szépségét. A cirkónia 1-2 éven belül bemattul, karikagyűrűbe nem javasolt. Sokan nincsennek tisztában a gyémánt árakkal és túlbecsülik azokat. Érdemes átgondolni ha hosszabb távra tervezünk.

- Ne hallgassunk senkire amikor kiválasztjuk a gyűrűket! Ez a döntés egy pár közös választása egy olyan dologról, ami hosszú éveken át jelen lesz a mindennapokban.

- Próbáljuk meg kényelmes, hordható gyűrűket választani. Ha mégis úgy érezzük, hogy nem kényelmes a gyűrű viselése, forduljunk szakemberhez. 

További információkért hívja az ügyfélszolgálatunkat! 

Webáruház készítés